For corporate info click here

Sepideh Imani blir kommunikations- och analyschef på JM

pressmeddelande 2014-10-20 15:00

JM har utsett Sepideh Imani till kommunikations- och analyschef. Hon kommer närmast från en tjänst som koncernövergripande ansvarig för marknadsanalys inom JM.

– Vi är mycket nöjda över att kunna ta tillvara den erfarenhet och kunskap som Sepideh byggt upp inom organisationen. Hon har en skräddarsydd kompetens inom analys och omvärldsbevakning som kommer att ge oss klara strategiska fördelar, säger Johan Skoglund, VD på JM.

Sepideh Imani är specialiserad inom analys, kundinsikter och kommunikation, med särskilt fokus på boende- och urbaniseringsfrågor. Innan JM har hon bland annat en bakgrund på Prime | United Minds.

Sepideh Imani tillträder tjänsten den 1 november 2014 och kommer även att ansvara för externa presskontakter.

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kr och har cirka 2 200 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.

Jämför bostäder