For corporate info click here

Doft och ljud lockar bostadskunder till Älta

pressmeddelande 2008-12-05 14:18

Igår kväll var det premiär för en ny typ av visningsbostad signerad JM i samarbete med inredaren och designern Jon Eliason, känd från bland annat Roomservice. Med utvalda dofter och ljud får besökarna uppleva den nya bostaden med flera sinnen. Syftet är att locka fler kunder genom att göra visningarna både roligare och mer personliga. Intresset för den nya visningsbostaden har varit stort.

- Från exempelvis köket kommer en doft av nybryggt kaffe. I badrummet kan man höra hur någon sjunger i duschen. I några andra rum kan besökarna höra det unga paret som är tänkt att bo här prata och förbereda kvällens fest; alla sinnen ska beröras för att skapa den rätta känslan för bostaden, förklarar Charlotta Nordin, marknadskoordinator på JM.

Inredningen i den nya visningslägenheten – som är en 3:a på 79 kvm – är signerad designern och inredaren Jon Eliason, tillsammans med kollegan Emma Kruuse på Note Design. Den består av en blandning av gammalt och nytt med influenser från den omgivande naturen, exempelvis i form av en annorlunda klädhängare som ser ut som ett riktigt träd. Jon och Emma har inspirerats av den tilltänkta familjen och deras levnadsvanor när de inrett bostaden.

Visningslägenheten ligger på Stensövägen 12 i Älta utanför Stockholm och tillhör projektet Strandparken. Här, intill Ältasjön, kommer JM att uppföra fem hus och totalt 190 lägenheter. Husen i området byggs i nyfunkisstil, vilket även avspeglas i inredningen. Den första etappen innehåller 48 lägenheter och är under uppförande. Dessa bostäder är färdiga för inflyttning i maj 2009.

Högupplösta bilder från invigningen finns att ladda ner på www.jm.se

Jämför bostäder