For corporate info click here

JM utsett till Karriärföretag 2017

nyhet 2017-02-15 09:59

JM har utsetts till Karriärföretag 2017 och är därmed en av de svenska arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete samt erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till medarbetare.

- Det känns riktigt kul att vi har utsetts till Karriärföretag 2017, säger Helena Söderberg, HR-direktör. Jag tror att en starkt bidragande orsak till att vi fått utmärkelsen är att vi arbetar långsiktigt med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla duktiga medarbetare. Våra värderingar genomsyrar verksamheten och vi har en familjär och prestigelös stämning. Att vi är ett lagom stort företag bidrar till det.

Som certifierat Karriärföretag 2017 har JM AB fått en Svensk kvalitetsstämpel för ett professionellt utfört arbete med employer branding. Syftet med Karriärföretagen, som utses årligen, är att förenkla för Sveriges studenter, yrkesverksamma och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare. Utmärkelsen gäller för ett år.

Karriärföretagen utses efter en grundlig bakgrundskontroll där samtliga deltagare granskats efter tio huvudsakliga kriterier: pålitlighet, finansiell stabilitet, tillväxt, mångfald, jämställdhet, karriärmöjligheter, lyhördhet, kompetensutveckling, hållbarhet samt transparens. En jury gör därefter det slutgiltiga urvalet.

Jämför bostäder