For corporate info click here
 • Måndagen 11 november gjordes första gjutningen till projekt K7 på Liljeholmskajen, Stockholm. Det som utmärker K7 mot andra projekt i området är att samtliga bostäder är ägarlägenheter.

  Första gjutningen av K7 ägarlägenheter på Liljeholmskajen

  nyhet 2019-11-13

  Måndagen 11 november gjordes första gjutningen till projekt K7 på Liljeholmskajen, Stockholm. Det som utmärker K7 mot andra projekt i området är att samtliga bostäder är ägarlägenheter.

 • Den 6 november utsågs mottagarna av utmärkelsen Årets VD 2019 och i kategorin Stora företag fick Johan Skoglund utmärkelsen Årets VD.

  Johan Skoglund utsedd till Årets VD 2019

  nyhet 2019-11-07

  Den 6 november utsågs mottagarna av utmärkelsen Årets VD 2019 och i kategorin Stora företag fick Johan Skoglund utmärkelsen Årets VD.

 • JM har i Sverige nu valt att gå med i svenska branschnätverket Håll Nollan, en samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

  JM går med i Håll Nollan

  nyhet 2019-10-29

  JM har i Sverige nu valt att gå med i svenska branschnätverket Håll Nollan, en samverkan för noll olyckor i byggbranschen.

 • JM medverkar till att ge platsledningen de bästa förutsättningar att leda en säker arbetsplats och säkerställa att varje person har rätt behörighet för att vistas på arbetsplatsen och utföra arbetsmoment.

  Byggbolag tar gemensamt ansvar för säkrare arbetsplatser

  nyhet 2019-09-12

  JM medverkar till att ge platsledningen de bästa förutsättningar att leda en säker arbetsplats och säkerställa att varje person har rätt behörighet för att vistas på arbetsplatsen och utföra arbetsmoment.

 • JM har utsetts till den mest attraktiva arbetsgivaren bland unga ingenjörer enligt undersökning av Karriärföretagen.

  JM mest attraktiva arbetsgivaren bland unga ingenjörer

  nyhet 2019-09-12

  JM har utsetts till den mest attraktiva arbetsgivaren bland unga ingenjörer enligt undersökning av Karriärföretagen.

 • JM bygger projekt Alba Lilium med 137 hyreslägenheter i Bredäng utanför Stockholm. I samband med det har en konsttävling hållits för elever i en sjundeklass i området.

  Samarbete med elever i Bredäng om konstprojekt

  nyhet 2019-03-22

  JM bygger projekt Alba Lilium med 137 hyreslägenheter i Bredäng utanför Stockholm. I samband med det har en konsttävling hållits för elever i en sjundeklass i området.

 • Den 1 april säljstartar JM första etappen i bostadskvarteret K7 på Liljeholmskajen, Stockholm, med 50 ägarlägenheter till VIP-kunder. Det blir JMs fjärde projekt med denna växande upplåtelseform.

  Premiär för ägarlägenheter på Liljeholmskajen

  nyhet 2019-03-21

  Den 1 april säljstartar JM första etappen i bostadskvarteret K7 på Liljeholmskajen, Stockholm, med 50 ägarlägenheter till VIP-kunder. Det blir JMs fjärde projekt med denna växande upplåtelseform.

 • Torsdag 4 oktober anordnades ett första symboliskt spadtag för projekt Condor i Danderyd. Här ska JM bygga 108 bostadsrätter, som blir klara för inflyttning våren 2020.

  Första spadtag i Danderyd

  nyhet 2018-10-04

  Torsdag 4 oktober anordnades ett första symboliskt spadtag för projekt Condor i Danderyd. Här ska JM bygga 108 bostadsrätter, som blir klara för inflyttning våren 2020.

 • JM har alltid arbetat med hållbarhet i fokus, men nu tar de steget längre och Svanenmärker alla egna bostäder i hela koncernen – vilket JM är först i Norden med. Det firar JM genom att inreda en lägenhet på ett minst sagt annorlunda sätt…

  JM blir Svanenmärkt – och firar med svan-bonanza

  nyhet 2018-09-14

  JM har alltid arbetat med hållbarhet i fokus, men nu tar de steget längre och Svanenmärker alla egna bostäder i hela koncernen – vilket JM är först i Norden med. Det firar JM genom att inreda en lägenhet på ett minst sagt annorlunda sätt…

 • Nu är JMs första studentbostäder i Alphyddan i Sickla klara för tillträde. 93 studentlägenheter i ett 16 våningar högt hus med takterrass. Alla bostäder är uthyrda genom Stockholms bostadsförmedling.

  Studenter flyttar in i Alphyddan i Nacka

  nyhet 2018-08-28

  Nu är JMs första studentbostäder i Alphyddan i Sickla klara för tillträde. 93 studentlägenheter i ett 16 våningar högt hus med takterrass. Alla bostäder är uthyrda genom Stockholms bostadsförmedling.

Visa 10 fler (av 40)

Jämför bostäder