For corporate info click here
18

måndag

maj

2020

Inflyttning i första Svanenmärkta flerbostadshuset i JM-koncernenTäby Park blir i särklass den största stadsdelen i Norden med miljöcertifierande Svanenmärkta bostäder. Här växer en hållbar och levande stadsdel fram med mötesplatser, aktiviteter, grönområden och service - något som varit en viktig ledstjärna redan från planeringsstadiet.

Den 15 maj låste de första bostadsrättsägarna upp dörrarna till sina lägenheter i kvarteret Nor som består av totalt 132 lägenheter.  Kvarteret har en unik takterrass där de boende kommer att kunna ha egna odlingar och njuta av både kvällssol och en milsvid utsikt. I bottenplanet planeras det för restaurang, skönhetssalong och andra verksamheter.  De boende kommer även ha tillgång till eldrivna poolbilar samt lånelådcyklar.

Teresia Parke som jobbat som projektledare på JM sedan produktionsstarten av Nor tycker att det är spännande att nu, efter ett och ett halvt år, få välkomna de första som flyttar in i kvarteret.

- Jag är stolt och glad över att få vara med om detta. Det är en milstolpe i JMs historia och det är så klart extra roligt att det sker just här i en ny stor och hållbar stadsdel som Täby Park, säger hon.

Alla JMs bostäder med påbörjad projektering från och med 2018 som byggs i alla koncernens länder kontrolleras och miljömärks med Svanen.

Läs mer om Täby Park

Läs mer om bostäderna i Nor Täby park

 

 

Jämför bostäder