For corporate info click here
10

torsdag

oktober

2019

Sundare innemiljö i Svanenmärkta byggnader

Förskolor som är miljömärkta med Svanen har betydligt lägre halter av hälsofarliga ämnen i innemiljön. Det framgår av en doktorsavhandling från Örebro Universitet. Alla JMs bostäder är Svanenmärkta och byggs efter samma regler från Miljömärkning Sverige. 

27

fredag

september

2019

Dags för oss vuxna att ta över

Idag, 27 september, avslutas Global Week for Future då miljontals barn och ungdomar har demonstrerat för att få världen att ta klimatkrisen på allvar och begränsa den globala uppvärmningen. Deras önskan är glasklar – det är dags för oss vuxna att ta över stafettpinnen. 

20

fredag

september

2019

Öppet brev till alla unga

Idag strejkar flera miljoner barn och ungdomar på tusentals platser världen över. De vill att vuxna gör mer för att bromsa och stoppa klimatförändringarna. Vi på företaget JM förstår er oro och vill bidra till att ni kan känna hopp. Om tio år ska utsläppen från vårt företag vara nära noll. 

01

fredag

mars

2019

Snickarpodden nominerad till jämställdhetspris

JMs poddcast Snickarpodden är nominerad till Jämställdhetsbygget, byggbranschens eget jämställdhetspris. Snickarpodden görs av och med JMs snickarlärlingar Susanne Wacklin och Linn Gergi och vill locka fler kvinnor till hantverksyrket. 

18

tisdag

december

2018

JM det goda exemplet på webbseminarium

JM var det goda exemplet på webbseminarium om avfall från byggande och rivning som arrangerades av Boverket, Naturvårdsverket och Sveriges Byggindustrier. 

Jämför bostäder