For corporate info click here
11

onsdag

mars

2020

JM nominerat till jämställdhetspris - igen

För andra året i rad är JM nominerat till byggbranschens eget jämställdhetspris, Jämställdhetsbygget för vår podcast Snickarpodden. Podden har ökat ansökningarna till JMs traditionella lärlingsprogram för kvinnor med över 300 procent. 

21

tisdag

januari

2020

Stolt startskott för Svanenmärkta bostäder

Johan Skoglund, vd på JM, firade första färdiga Svanenmärkta projektet tillsammans med pionjärerna bland medarbetare. Första etappen av villaområdet Gustavslund i Helsingborg är nu slutsålt, inflyttat och godkänt av Svanen. 

20

fredag

december

2019

Första Svanenmärkta projektet i JM-koncernen godkänt

Miljömärkning Sverige (Svanen) meddelade den 19 december att de efter granskning beslutat godkänna ansökan om Svanenmärkning för det första projektet på JM – Gustavslund 1 i Helsingborg. 

10

tisdag

december

2019

Med klimatet högt på agendan

År 2030 ska JM ha klimatpåverkande utsläpp som är nära noll. Arbetet sker i samarbete med 13 andra företag i nätverket Hagainitiativet, som JM var med och grundade. 

22

fredag

november

2019

JM vann tungt jämställdhetspris

JM vann igår Årets Jämställdhetspris, som delas ut av tidskriften Betong. Det var våra tydliga mål och vårt fokuserade arbete med att öka jämställdheten både på byggarbetsplatserna och på kontoren som avgjorde valet för juryn. 

Jämför bostäder