JM does not take responsibility for the translation
Liljeholmen

Liljeholmen

Stockholm

   Liljeholmen

   I takt med att Liljeholmskajen har byggts ut har områdets attraktionskraft blivit allt större. Här finns cirka 2800 lägenheter vilket motsvarar boende för cirka 7000 personer samt kontor för cirka 4000 personer. Liljeholmskajen är en naturlig förlängning av Södermalm och närmaste granne med Årstaskogen och stora grönområden.

   Liljeholmskajen har ett brett utbud av butiker, restauranger, skolor och gym. Busshållplats ligger runt hörnet och inom 5 minuters promenad finns tvärbana, pendeltåg och 10 minuter till T-bana Liljeholmen som är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.
   Årstaskogen bjuder på motionsspår och utegym i lummig grönska och på solbryggorna längs kajpromenaden inbjuder till folkliv längs kajen.

   Läget är ypperligt nära en av Stockholms viktigaste knutpunkter, Liljeholmen. Tvärbanan mellan Solna och Sickla, via Alvik, passerar här och inom några år förgrenar den sig även till Kista från Alvik.  Pendeltågsstationen Årstaberg ligger nära och vid Liljeholmstorget, finns T-banans röda linje och flera busslinjer.

    

   Projekt i området

   Kolla restider

    Jämför bostäder