JM does not take responsibility for the translation

Nya moderna kontor

Nedan berättar vi om våra kontor i Stockholmsområdet.

Frösunda Park Hus 2, JM:s HK

Det senaste kontorsprojektet är JMs huvudkontor i Frösundavik, Solna. Kontorsbyggnaden är klassad som Green Building. Det 11 000 kvadratmeter stora huset, som ägs av Vasakronan, har flera energibesparande åtgärder såsom fjärrvärme, fjärrkyla, värmeväxlare, energieffektiva fönster och tjockare isolering. Under en kort tid har Frösunda utvecklats till ett nytt nav i svenskt näringsliv, med omedelbar närhet till allt som är av betydelse för ett modernt företag. Med ett välexponerat läge, närhet till Stockholm city och Arlanda flygplats har Frösunda blivit det självklara valet för många stora företag. JM Fastighetsutveckling har sedan starten varit med och utvecklat området med flertalet kontorsfastigheter.

AGA:s huvudkontor på Dalénum

Vid halvårsskiftet 2009 flyttade AGA in i sina genuina, gamla industrilokaler från tidigt 1900-tal. JM Fastighetsutveckling har tillsammans med JM Entreprenad byggt om lokalerna till en modern kontorsbyggnad med tydlig industrikänsla. Byggnaden är belägen på Dalénum, Lidingö, och nominerades till 2010 års ROT-pris.

Frösunda Park Hus 1

Vid produktionen av Frösunda Park Hus 1 hyrdes lokalerna ut innan de färdigställts invändigt. Detta möjliggjorde en hyresgästanpassning som är svår att uppfylla i ett befintligt hus. Kontoret stod klart sommaren 2007.

Byggnaden utformades för att ge maximalt ljusinsläpp med dagsljus på samtliga arbetsplatser. Lokalerna kunde anpassas för att erbjuda hyresgästerna en yteffektiv och ljus lokal i bästa skyltläge.

Jämför bostäder