JM does not take responsibility for the translation

FÄRDIGSTÄLLDA HYRESRÄTTER

Spaken i Hägernäs

Spaken i Hägernäs i Täby kommun består av 136 hyresrätter fördelade på sju trapphus i ett lamellhus med varierande nivåer. Bostädernas storlek varierar mellan ett till fem rum och kök, samtliga med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de flesta med balkong eller uteplats. Produktionsstart skedde i oktober 2016 med första inflyttning andra kvartalet 2018. I juli 2019 såldes fastigheten till Aberdeen Standard Investment.

Alphyddan i Nacka

Alphyddan är ett 50 meter högt färgsprakande hus i Sickla med 93 moderna studentlägenheter. Från den gemensamma terrassen på 16:e våningen har du en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Bostäderna består av ettor i två storlekar samt kompislägenheter om tre rum med gemensamt kök/vardagsrum. Första spadtaget togs i februari 2017 med inflyttning hösten 2018.

Tjärtunnan i Stureby

Vid Tussmötevägen i Stureby har JM byggt fyra flerbostadshus om sammanlagt 187 hyreslägenheter. Bostäderna varierar i storlek från ett rum och kök om cirka 40 kvadratmeter till fyra rum och kök om cirka 85 kvadratmeter. Första spadtaget togs i december 2014 och tillträde skedde etappvis mellan 2017 och 2018.

DALÉNUM 2 på Lidingö

2016 uppförde JM 97 hyresgästlägenheter om ett till fem rum och kök i Dalénum 2 på Lidingö. I stort sett alla lägenheter har en egen uteplats eller balkong. Inflyttning har skett etappvis och var klar i oktober 2016. I juli 2019 såldes fastigheten till Aberdeen Standard Investment.

DALÉNUM 1 PÅ LIDINGÖ

I området Dalénum på Lidingö har JM på uppdrag av John Mattson färdigställt ett flerbostadshus som rymmer 146 hyreslägenheter, två lokaler samt två LSS-boenden åt Lidingö stad. Inflyttning skedde etappvis under 2015 och John Mattson tillträdde fastigheten i november 2015.

Vattenfallet i Vällingby

2012 uppförde JM 77 hyresgästlägenheter på uppdrag av HEBA. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 13 våningar.

Hägernäs i Täby

Under 2009 uppförde JM 52 hyreslägenheter i Hägernäs Strand om 1-3 rum och kök. Projektet bestod av fyra hus byggda enligt JMs standard för lågenergihus.

Två av husen har sin karaktär av tidigare logementshus (rivna). De två övriga är så kallade punkthus. Inflyttning skedde under våren 2010.

Jarlaplan i Stockholm

På Östermalm vid Jarlaplan, där Karlavägen och Birger Jarlsgatan möts, uppförde JM 1992-94 för egen förvaltning ett bostadskvarter om 191 hyreslägenheter, garage, daghem, samt butiker och lokaler. Bostäderna är belägna ”ovanpå” butiksplanet med egna entréer från gatan och med en innergård som via trappa når Ellen Keys park.

Jämför bostäder