JM does not take responsibility for the translation

Startskottet

Vårt studentprogram Startskottet riktar sig till dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör med inriktning bygg/samhällsbyggnad. Detta är en perfekt start för dig som är intresserad av en karriär inom produktion.

Programmet är tvåårigt där du får en unik inblick i vår verksamhet och vi har möjlighet att lära känna dig. Under programmets gång kommer vi kontinuerligt bjuda in dig till träffar som vi fyller med inspirerande och lärorikt innehåll. Du kommer även få möjlighet att göra två betalda sommarpraktiker samt ditt examensarbete hos oss.

Ansökan

Ansök här senast 23 februari.

Träffarna

Du blir inbjuden till olika träffar tillsammans med de andra deltagarna i startskottet. Träffarna kommer ha olika teman, bland annat; Ledarskap i produktion där vi ger värdefulla råd inför din framtida karriär som ledare. Strukturerad produktion där du får en förståelse för hur struktur skapas i en annars komplex miljö. Logistik inom produktion där vi berättar hur vi på JM jobbar för att utveckla och effektivisera logistiken. Hållbarhet inom produktion, här besvaras frågan vad ska man tänka på när man bygger ett svanenmärkt hus?

Sommarpraktik

Du får möjlighet att göra sommarpraktik under två somrar på en av våra arbetsplatser i produktion. Här kommer du att lära dig massor och få värdefull erfarenhet inför din framtida karriär. Du får en handledare under din praktikperiod som kommer guida dig och ge dig en massa bra tips och idéer.

Examensarbete

Studentprogrammet avslutas med att du skriver ditt examensarbete tillsammans med en av de andra deltagarna i studentprogrammet. Vi kommer presentera olika förslag på ämnen och du kommer få en handledare under ditt examensarbete som hjälper dig med ditt arbete.

 

Jämför bostäder