JM does not take responsibility for the translation

Jobba inom logistik

På JM älskar vi ordning och reda. Just nu bygger vi upp en industrialiserad logistikfunktion som tar helhetsansvaret för materialförsörjningen, hela vägen från leverantör till montageplats.

Vi vill att medarbetare inom produktion ska kunna ägna 100% av sin tid till att skapa värde för våra kunder, det vill säga att bygga bostäder med hög kvalitet och korta ledtider. Logistik jobbar med att utveckla materialhanteringen på våra byggarbetsplatser för att öka produktiviteten samt minska störningar i produktionen orsakad av materialförsörjningskedjan.

Som ett led i detta etablerades JM Supply 2017. Leveranser av material tas emot av våra logistikmedarbetare på eftermiddagarna och därefter arbetar vi med att transportera inredningsmaterialet till respektive lägenhet. På så sätt utnyttjar vi fler av dygnets timmar och skapar goda förutsättningar för JMs hantverkare.

Lediga jobb

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla framtidens bostäder. Välkommen in och skriv historia med oss!

 Se lediga jobb

Jämför bostäder