JM does not take responsibility for the translation

JM@home: Teknisk och ekonomisk förvaltning

Förvaltning med helhet och flexibilitet

Oss kan du fråga om stort som smått. Vi hjälper styrelser med allt från enklare administration till mer tidskrävande uppgifter inom teknisk och ekonomisk förvaltning.

Varje förening får en teknisk förvaltare som koordinerar löpande tillsyn och skötsel, samt en erfaren ekonomisk förvaltare och en hyresadministratör. Ditt förvaltningspaket innehåller just de delar din bostadsrättsförening föredrar och behöver. 

Teknisk förvaltning

Det bästa sättet att bevara värdet på en fastighet är att ta hand om den. Det är precis vad teknisk förvaltning handlar om. Vår lokala personal erbjuder allt från mindre fastighetsskötsel till större serviceunderhåll och akut jour. Men också ett stabilt styrelsestöd kring planer, besiktningar och dokumentation.

Läs mer

Ekonomisk förvaltning

Hantera lån, räntor, amortering och avgifter, göra budgetarbete och arrangera årsstämma. Med ekonomisk förvaltning hos JM@home får din förening hjälp med de tjänster som kan upplevas både tidskrävande och komplicerade. Vi tar hand om helheten och hjälper er med administrationen, från avisering till bokslut. 

Läs mer 

Tilläggstjänster styrelse

Förutom förvaltning kan vi hjälpa din styrelse med lägenhetskontroll innan utflyttning, skadehantering och skadeanmälan, samt en avlastande välkomsttjänst som ser till att nyinflyttade medlemmar får all information de behöver.

 

 

Jämför bostäder