JM does not take responsibility for the translation
5 lästips för en härlig jul

5 lästips för en härlig jul

En dryg veckan kvar till jul. Har du allt under kontroll eller kommer du att stressa kvällen innan för att få klart allt? Här ger vi dig fem lästips kring allt som hör julen till.

2017-12-15

Här är årets stakar och stjärnor

Jul, jul, strålande jul! Det är dags att lysa upp decembermörkret med vackra ljusstakar och stjärnor i fönstren. Här tipsar vi om 11 varianter i olika stilar, varav några kanske kan få hänga kvar en bit in i januarimörkret också. 

Här är årets julpynt

Om du inte redan gjort det är det hög tid att klä hemmet i julskrud. Här visar vi 34 vackra julbilder med produkter som finns i årets julhandel. Blir du lika inspirerad som vi?

4 tips som gör vardagen inför jul lite lättare

Bär du hem tunga matkassar från affären varje vecka? Är du trött på att julklappspappret i förrådet är lika skrynkligt varje år? De sista veckorna innan jul brukar ha en tendens att passera i ett hiskeligt tempo. Vi har lösningarna som gör julbestyren och vardagen i december lite lättare.

Städa köket julfint – med mat

Det är december och julhetsen infinner sig. Mycket står på listan: det ska städas, handlas och pyntas. Med dessa tips kan du i alla fall få köket julfint med bara det du hittar i kylskåp och skafferi.

Gör det själv: Pynta entrén

Ytterdörren är det första du och dina gäster ser när ni kommer hem och det sista ni ser när ni går. Sprid julstämning redan i trapphuset eller i trädgården och gör grannarna glada nu när julen snart står för dörren. Här tipsar vi om hur du gör din egen dörrkrans av julkulor.

Inredningstips Gör det själv Kök Inredning Life-hacks Husmorsknep
Relaterade artiklar

Jämför bostäder