JM does not take responsibility for the translation
Tjärtunnan
Färdigställt

Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Stureby

Eftertraktade Stureby kännetecknas av sin relativt glesa bebyggelse som till stor del består av villaområden och flerbostadshus från 40- och 50-talet. Här råder en idyllisk småstadskänsla med grönområden som en del av boendemiljön och med service och kommunikationer på bekvämt avstånd.

Kommunikationer

I Stureby finns flera olika kommunikationsvägar att välja mellan. Precis intill Tjärtunnan finns en busshållplats med flertalet busslinjer som snabbt tar dig till Stockholms centralare delar och på promenadavstånd ligger tunnelbanestationen Stureby. Den gröna linjen tar dig på några minuter till Globenområdet som erbjuder både shopping och stora evenemang och vill du vidare in till city fortsätter du bara några stationer till.

Grönområden

Här har du vackra Svedmyraskogen inom gångavstånd. I samma område, men på lite längre avstånd, hittar du Majroskogen. Vill du prova på att slå några golfbollar besöker du Årstafältet som dessutom erbjuder trevliga promenadstråk för lättare motion.

Skola och barnomsorg

Det är mycket som ska fungera när du flyttar till ett nytt område och för barnfamiljer är skola och barnomsorg en viktigt del för att få vardagen att gå ihop. Nära Tjärtunnan finns flertalet skolor och förskolor och allra närmast ligger Sturebyskolan med verksamhet från förskoleklass upp till årskurs 9. I den södra delen av kvarteret planerar JM att bygga två nya förskoleavdelningar.

Service i närområdet

Som boende i Kvarteret Tjärtunnan är det lätt att få vardagen att gå ihop. Närmaste servicebutik hittar du på andra sidan Huddingevägen, här finns både matvarubutik och postombud. Har du behov av ett större utbud finns populära ICA Bea vid Svedmyra tunnelbanestation och Konsum vid Sockenplan. På Tussmötevägen hittar du apoteket Tussilagon med öppettider mellan 9-18 på vardagar och 10-14 på lördagar.

 

Jämför bostäder