JM does not take responsibility for the translation
Tjärtunnan
Färdigställt

Hyresrätter

Stockholm / Stureby

Tjärtunnan

Livskvalitet nära city

Byggnaderna

Husen är placerade längs trädplanterade kvartersgator med markparkering på båda sidor. Entréerna är utförda som en utbyggnad för att skapa ett öppet och inbjudande uttryck. Varje byggnad har olikfärgade fasader putsade i naturtoner som knyter an till befintliga hus i området.

Bostäderna är fördelade på nio trapphus i fyra huskroppar, varav två är sammankopplade genom ett underliggande garage med 53 parkeringsplatser. Ytterligare 82 parkeringsplatser finns på kvartersgatorna runt byggnaderna.

Inredning med neutral bas

I hela lägenheten ligger ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Modernt vitt kakel ovanför en grå arbetsbänk och vita vitvaror skapar en neutral bas.

Badrummet är försett med vitt kakel och porslin som bryts av med ett grått klinkergolv. Spegelskåp med lysrörsbelysning samt väggskåp och arbetsbänk tillåter goda förvaringsmöjligheter. De mindre lägenheterna om ett till två rum och kök har dusch och de större lägenheterna är utrustade med badkar.

Balkonger och gröna ytor

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, med några av balkongerna inglasade. Här kan du enkelt skapa ett personligt uterum efter egen smak. Den gemensamma gården får gott om gröna ytor med planteringar av träd och buskar. På gården placerar vi ut bänkar för gemensamt umgänge, och för de yngre finns både sandlåda, lekhus och rutschkana.

Jämför bostäder