JM does not take responsibility for the translation
Spaken
Färdigställt

Hyresrätter

Täby / Hägernäs

Spaken

Lägenheter i naturnära och lugn omgivning

Byggnaderna

Kvarteret Spaken består av 136 hyresbostäder fördelade på sju trapphus i en L-formad byggnad som omger en stor gemensam innergård. De moderna hyresrätterna har hög standard och är så gott som alla utrustade med balkong eller uteplats i söderläge.

Oavsett storlek på bostad så har vi lagt fokus på öppna planlösningar med öppet samband mellan kök och vardagsrum. Generösa ljusinsläpp och gott om sociala ytor och förvaring är också något vi tänkt på när vi byggt kvarteret. Här ska du trivas länge!

Inredning med neutral bas

Den noga utvalda inredningen ingår i hyran av din bostad. I hela lägenheten ligger ett mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt. Det moderna vita kaklet ovanför den grå arbetsbänken och de vita vitvarorna ger dig en neutral bas med möjlighet att skapa det hem just du vill ha.

Badrummet är försett med vitt kakel och porslin som bryts av med ett grått klinkergolv. Spegelskåp med lysrörsbelysning samt väggskåp och arbetsbänk tillåter goda förvaringsmöjligheter. De mindre lägenheterna om ett till två rum och kök förses med dusch och de större lägenheterna utrustas med badkar.

Uteplats eller balkong i söderläge

Nästan alla lägenheter får uteplats eller balkong, alla i söderläge. Här kan du enkelt skapa ett personligt uterum efter egen smak. Den stora gemensamma innergården får gott om grönska och erbjuder möjligheter till lek för barn, men även spel, lek och umgänge för vuxna.  Ett parkeringsdäck med ett garageplan planeras vid den gemensamma gården.

Jämför bostäder