JM does not take responsibility for the translation
Manegen
Tillträde

Hyresrätter

Täby / Täby park

Manegen

Bo i ny stadsmiljö

Hyresgäst

Här hittar du som hyresgäst information om din hyresrätt i Manegen. Det är särskilt bra att läsa igenom den digitala bostadspärmen där vi listat en mängd instruktioner, regler, skötselanvisningar samt annat som är bra att veta. Allmänna blanketter kan du ladda ner under Blanketter & fakta.

Bostadspärm

I din bostadspärm hittar du utförlig information, instruktioner och skötselanvisningar till din nya bostad. 

Information

Vid fel på hissen, kontakta leverantören Kone direkt på telefon 08-752 35 00.

Gemensamma utrymmen

Varje bostad har ett eget förråd i källaren om 2-4 kvadratmeter. Förrådsrummen ska vara låsta även om de inte används. Undvik att ha saker direkt på golvet i förrådet efter som det kan vara en fuktig miljö.

Det finns garage med 64 stycken parkeringsplatser för uthyrning. 

Det finns en tvättstuga i trapphus 1 med tre separata tvättrum i Manegen. De är försedda med två tvättmaskiner, en torktumlare, och ett torkskåp vardera. Du kan boka tvättider genom denna länk.

 

 

För hushållssopor, matavfall och papp-, plast och metallförpackningar finns tre stycken sopkasuner utanför trapphus 1, 4 och 6. För att sopsugssystemet ska fungera är det viktigt att sorteringen blir rätt. Läs mer om hur du sorterar matavfall, restavfall och plastförpackningar i den här broschyren

I kvarteret finns ett gemensam miljörum för sophantering. Här sorteras tidningar, glas, och batterier.

Övriga sopor och grovsopor lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler.

Förvaringsutrymme för rullstolar och barnvagnar finns i källarplan i fastigheten. Förråd för cyklar och lådcyklar finns i källarplan i fastigheten.

TV & Telefoni

 Det finns ett avtal mellan fastighetsägaren och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-TV, bredbandstelefoni och internetanslutning.

Behöver du hjälp med ditt bredband, TV eller telefoni, ring Telia support 90 200 eller besök Telias hemsida www.telia.se

Jämför bostäder