JM does not take responsibility for the translation
Manegen
Byggstartat

Hyresrätter

Täby / Täby park

Manegen

Bo i ny stadsmiljö

Byggnaderna

De 128 hyresbostäderna i kvarteret Manegen fördelas på två byggnader som omsluter en grön och odlingsvänlig innergård. Mellan husen finns också gott om plats för cyklar.

Hyresbostäderna uppförs i sju trapphus i två byggnader om fyra till sex våningar. Här hittar du lägenheter om ett till fem rum och kök. Samtliga bostäder är välplanerade och yteffektiva. Några av fyrorna i markplan får radhuskaraktär med två våningar.

Gemensam innergård

På den gemensamma innergården gör vi plats för social samvaro. Bland annat i form av en lekplats, ytor för fikastunder, en grill samt en lummig pergola som går att sitta under.

På gården finns även cykelparkeringar med extra utrymme för lådcyklar. Plats för cyklar finns även i trapphusens cykelförråd. I garaget under mark finns parkeringar för bilar.

Hög kvalitet på inredningen

Den fasta inredningen har valts ut särskilt av våra inredare utifrån hållbarhet och kvalitet. Köken förses med modern utrustning och utrustas med såväl diskmaskin som mikrovågsugn. Badrummen görs helkaklade och har plats för egen tvättmaskin och torktumlare. En gememsam tvättstuga kommer att finnas i byggnaden. Ettor och tvåor får dusch, medan treor, fyror och femmor får badkar. Genomgående får lägenheterna parkettgolv i alla rum förutom i badrummen och hallutrymmena som får klinker. Att materialval och färger på väggarna är ljusa är ytterligare exempel på att lägenheterna fungerar under lång tid.

Kommersiella lokaler

De två hyreshusen kommer också att inrymma två kommersiella lokaler som kan ge vardagsservice inpå knuten och bidra till liv och rörelse i kvarteret. Täby Park byggs utifrån att bli en stadsdel som både är hållbar och erbjuder en levande stadsmiljö.

Jämför bostäder