JM does not take responsibility for the translation
Manegen
Byggstartat

Hyresrätter

Täby / Täby park

Manegen

Bo i ny stadsmiljö

Mitt i den nya stadsdelen Täby Park bygger JM kvarteret Manegen bestående av 128 hyresbostäder. Kvarteret uppförs nära vardagsservice, kollektivtrafik och med cykelavstånd till skogar och sjöar. Här kan du som hyresgäst bo i en hållbar bostad i levande stadsmiljö där omtanken om miljön är i centrum.

I det nya kvarteret finns lägenheter om ett till fem rum och kök. Bostäderna inryms i två flerbostadshus som blir fyra till sex våningar höga. Samtliga lägenheter kommer att få balkong eller uteplats. På den gröna innergården skapar vi möjligheter för granngemenskap i form av en lekplats, ytor för fikastunder och umgänge.
 
Med sitt centrala läge i hjärtat av Täby Park ligger bostäderna med Täby Centrum som granne. Stockholms innerstad nås med kollektivtrafik på 20 minuter. Våra hyresbostäder är en av pusselbitarna i visionen som ska göra Täby Park till en levande stadsdel med framtiden i fokus.

En hållbar stadsdel

I Manegen görs lite extra plats för cyklar som är det självklara fordonet i Täby Park. Det byggs nästan 300 cykelplatser och det kommer att finnas ladduttag för elcyklar och en cykelverkstad där du själv kan serva din cykel. De boende får gratis medlemskap i Move About, en bilpool för elbilar, de första fem åren som hyresgäster. 
 
– Det här är ett modernt kvarter där du som hyresgäst kan leva bekymmersfritt, sunt och miljövänligt, säger Carl Hjertberg, projektledare vid JM Hyresbostäder.
 

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  Välplanerade bostäder med grön innergård

  Hyresrätterna i det nya kvarteret fördelas på två byggnader som omsluter en grön och odlingsvänlig innergård. Här hittar du välplanerade och yteffektiva lägenheter, samtliga med balkong eller uteplats. Den fasta inredningen har valts ut särskilt av våra inredare utifrån hållbarhet och kvalitet.

   Läs mer om byggnaderna

  Täby - en kommun med många upplevelser

  Täby är en kommun som erbjuder många upplevelser, oavsett om du är intresserad av motion, friluftsliv eller områdets arv från vikingatiden. Här finns gott om skolor och barnomsorg, och kommunikationerna är mycket goda.

   Läs mer om Täby

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Svanenmärkt lågenergihus

  Kvarteret Manegen är Svanenmärkt. Märkningen innebär att organisationen Miljömärkning Sverige granskar att vi uppfyller högt ställda miljökrav. Det innebär bland annat att du som flyttar in får en så hälsosam boendemiljö som möjligt med till exempel sunda materialval och god ventilation. 

  Läs mer om Svanenmärkningen

  Jämför bostäder