JM does not take responsibility for the translation
Alphyddan student­bostäder
Färdigställt

Hyresrätter

Nacka / Sickla Nacka

Alphyddan student­bostäder

Framtiden flyttar in

Alphyddan

Tre kilometer sydöst om Stockholm hittar du området Alphyddan. Det planerade huset ligger precis som den redan befintliga bebyggelsen på en höjd, vilket innebär en fin utsikt över Stockholms inlopp. Utomhusmiljön direkt bakom huset är riktigt mysig och berikad med en liten fotbollsplan och bänkar i en lummig skogsdunge.

Sickla köpkvarter

Alphyddan ligger bara 500 meter från Sickla köpkvarter med full service i drygt 160 butiker. Köpkvarteren har restauranger som erbjuder smaker från sushi till pizza och hamburgare och här finns flera mysiga caféer. Det är inte bara de stora kedjorna som är representerade utan även ateljébutiker med hantverk i form av glas, silversmide och krukmakeri.

Både ICA Kvantum och Willy:s har generösa öppettider. Här finns också Paradiset, Skandinaviens största matbutik för ekologiska och naturliga produkter, där man aktivt arbetar med att minska matsvinnet genom att tillaga och sälja mat av råvaror vars utgångsdatum är nära.

Kommunikationer

Sickla har gott om bussförbindelser som trafikerar området vid Alphyddan. Till Saltsjöbanans station Sickla tar du dig med buss på bara fem minuter, medan bussen till Slussen tar cirka sju minuter.  Alla busstider och annan viktig info finns i den digitala displayen i loungen på nedre plan.

Den som är bilburen tar sig in till Stockholm city på tio minuter via den närliggande Värmdöleden.

 

Nöjen och kultur

Alldeles intill Sickla köpkvarter ligger Dieselverkstaden med bibliotek, teater, kursverksamhet och massor av andra evenemang. Här kan du aktivera dig, umgås med vänner, konsumera kultur eller bara sitta och softa en stund.

I Dieselverkstaden finns bland annat Friskis och Svettis och ett av Nordens största inomhuscenter för klättring. Filmstaden Sickla ligger också här, med föreställningar alla kvällar i veckan. I anslutning till Dieselverkstaden ligger även Nacka Konsthall för samtidskonst och med egen skaparverkstad.

Jämför bostäder