JM does not take responsibility for the translation
Alphyddan student­bostäder
Färdigställt

Hyresrätter

Nacka / Sickla Nacka

Alphyddan student­bostäder

Framtiden flyttar in

Hyresgäst

Här hittar du som hyresgäst information om din hyresrätt i Alphyddan. Det är särskilt bra att läsa igenom den digitala bostadspärmen där vi listat en mängd instruktioner, regler, skötselanvisningar samt annat som är bra att veta. Allmänna blanketter kan du ladda ner under Blanketter & fakta.

Bostadspärm

I din bostadspärm hittar du utförlig information, instruktioner och skötselanvisningar till din nya bostad. 

Information

Hissarna är vid inflyttning utan inredning i hisskorgen för att undvika skador som lätt kan ske i samband med inflyttning. Hissinredningen kommer att monteras inom en månad efter sista inflyttning i ert trapphus.

Vid fel på hissen kontakta Kone Hiss tel 0771-50 00 00.

I samband med inflyttning kommer vi att placera en container utanför er port där ni kan slänga papp och plast. Containern kommer att stå kvar cirka två veckor efter tillträde.

Gemensamma utrymmen

Varje bostad har ett förråd på entréplan, plan 1-3 samt plan 15.

Lås införskaffas av hyresgästen och även om förrådet inte används är det viktigt att det hålls låst. För att försäkra dig om att du får ersättning vid eventuellt inbrott, kom ihåg att kontakta ditt försäkringsbolag för mer information om godkända lås.

Undvik att ha saker direkt på golvet i förrådet eftersom det ibland kan vara en fuktig miljö.

För hushållssopor finns sopkasuner placerade utanför entrén, här kan du källsotera färgat och ofärgat glas, wellpapp. plast och metall.

Tvättstugan är en gemensamhetstvättstuga med sju tvättpelare, dvs tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även ett torkskåp.
Tvättmaskinerna är självdoserande, tvättmedel och sköljmedel ingår i hyran. Tvättstugan är öppen varje dag dygnet runt. Bokad tvättid förfaller om programmet inte startats inom 30 minuter, därefter släpps det bokade passet och andra kan boka den kvarstående tiden, hyresgästen har dock förbrukat sitt bokningspass för den veckan.

Du kan endast boka en tvättid per tillfälle max fyra gånger i månaden. Samtliga tvättpass är på 4 timmar. Bokningstavla finns utanför tvättstugan och finns även som app att ladda ner.

Det finns 8 stycken parkeringsplatser för uthyrning varav 1 plats för elbil, allt förmedlas via Q-park. Här finns även 2 stycken bilpoolsplatser via Sunfleet där medlemsavgiften ”small” ingår i 5 år framåt.

Digital anslagstavlor finns i varje trappuppgång. De digitala anslagstavlorna innebär att vi snabbt och enkelt kan uppdatera namn på anslagstavlan och postboxen och även informera våra hyresgäster.

Förråd för cyklar finns på entréplan i fastigheten.

Stor gemensam takterrass finns på 16:e våningen.

Kom ihåg att entré, trapphus och gångvägar ska hållas fria från lösa och skrymmande föremål för att underlätta framkomligheten för boende och städpersonal, men även för ambulanspersonal och brandmän vid en eventuell utryckning.

TV & Telefoni

Telia Fiber 700/700 bredband ingår i hyran.

Behöver du hjälp med ditt bredband, TV eller telefoni, ring Telia support eller besök Telias hemsida.

Jämför bostäder