JM does not take responsibility for the translation
Alphyddan student­bostäder
Färdigställt

Hyresrätter

Nacka / Sickla Nacka

Alphyddan student­bostäder

Framtiden flyttar in

Byggnaden

I Alphyddan skapas flera naturliga mötesplatser med bland annat en gemensam terrass på 16:e våningen. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. På samma etage finns ett studierum som kan användas av alla boende.

Digital display och tvättstuga

Alphyddans entré har en lounge där bland annat boendeinformation visas på den digitala displayen. Här finns även brevboxar med digital display. Den gemensamma tvättstugan är modernt utformad med miljövänliga självdoserande tvättmaskiner. Bra för miljön och gratis, passar en student! Utanför huset finns sopkasuner, en enkel hantering av hushållssopor och källsortering.

Bo själv eller dela?

I Alphyddan finns ettor i två olika utformningar. Den mindre av dem är 24 kvadratmeter medan den större är 28 kvadrat med balkong – somliga med utsikt över Stockholms inlopp. Dessutom finns fyra stycken kompislägenheter, så kallade tripletter, med tre sovrum och ett gemensamt kök. De egna rummen är välisolerade och har massiva innerdörrar med lås.

Virtuell 360-visning

Här kan du besöka 28 smarta kvadratmeter. En modern studentlägenhet med bredband 700/700 mbit/sekund och plats för studier på balkongen.

 Välkommen på visning

Exempel på planlösningar

1 rum och kök 28 kvadratmeter
Ljus bostad med balkong, yteffektiv och med gott om förvaring. Kök med kyl och frys samt ugn. Ettan på 28 kvadratmeter är samma etta som syns på vår virtuella visning.

3 rum och kök 65 kvadratmeter, "triplett"
Tre studentrum med gemensamt kök/vardagsrum, ljudisolerade innerväggar och massiva innerdörrar med lås. Stort kök, 1/2 kyl per student, varsin fryslåda. Tripletten om 3 rum och kök med gemensamt vardagsrum ser du även som inredd 3D-bild.

Jämför bostäder