JM does not take responsibility for the translation
Alphyddan student­bostäder
Färdigställt

Hyresrätter

Nacka / Sickla Nacka

Alphyddan student­bostäder

Framtiden flyttar in

Alphyddan är ett 50 meter högt färgsprakande hus i Sickla med 93 moderna studentlägenheter. Här finns plats för såväl eget utrymme som social samvaro. Inflyttning skedde under hösten 2018.

Bo själv eller dela? Valet är ditt. I Alphyddan finns ettor i två olika storlekar med balkong till den största. Medan de större kompislägenheterna har tre sovrum och gemensamt kök/vardagsrum. Oavsett vilken typ du väljer är alla bostäder yteffektiva, ljusa och moderna. Bredband via fiber 700Mbit/s gör studielivet enkelt.

I Alphyddan skapas flera mötesplatser med bland annat en gemensam terrass på 16:e våningen. En mysig plats för umgänge med en fantastisk utsikt. På samma etage finns ett studierum som kan användas av alla boende.

Härifrån har du nära till såväl naturen som till nattlivet på söder. Hellasgården, Hammarby­backen, Sickla sjö och Sickla köpkvarter ligger i närheten, och det går snabbt att åka kommunalt till Slussen.

Alphyddan studentbostäder ägs av bolaget Tjärbrännan AB.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  10

  måndag

  september

  2018

  Studenterna flyttar in

  JMs första studentbostäder i Alphyddan är klara för inflyttning och för några veckor sedan bjöd vi på visning med frukostmingel, välkomsttal samt en skönsjungande studentkör. 

  Ljusa och moderna bostäder

  Bostäderna i Alphyddan består av ettor i två storlekar där den större har balkong. Kompislägenheten har tre studentrum och gemensamt kök/vardagsrum. Oavsett storlek är lägenheterna yteffektiva, ljusa och moderna.

   Läs mer om byggnaden

  Lätt att kombinera nöje med studier

  Här i Alphyddan bor du nära Sickla köpkvarter med biografer, restauranger och shopping men du kan även njuta av strandpromenader vid Sicklasjön eller ta buss till Nackas stora naturreservat Hellasgården. Saltsjöbanan och de många busslinjerna gör att det är enkelt och smidigt att åka till Slussen och därifrån vidare till Stockholms olika högskolor.

   Läs mer om närområdet

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Alphyddan är ett lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder