JM does not take responsibility for the translation
Alba Lilium
Tillträde

Hyresrätter

Stockholm / Bredäng

Alba Lilium

Bo nära kommunikation och grönområden

Kvarteret Alba Lilium är beläget längs med Vita Liljans Väg i Bredäng och rymmer 137 nya hyreslägenheter. De tre husen är mellan fem till sju våningar höga, med formgivning som följer den befintliga bebyggelsens med enkla, samlade balkonger. Undantaget är fasaden mot parken som formges mer fritt med generösa balkonger.

Markparkering och garage liksom cykelrum finns i anslutning till husen. Cykelparkering finns vid entréerna samt i förråd.

Trappan från Auroragränd har fått en ny sträckning med anslutning vid Vita Liljans väg, gångvägar mellan husens entréer och gata har också byggts. En del av gång- och cykelvägen i parken har tagits bort och fotgängare hänvisas till en trottoar framför de nya husen och cyklister leds ut i blandtrafik. Busshållplatsen på Vita Liljans väg har byggts om för att göra busshållplatsen tillgänglig och för att skapa ett bättre stopp för bussen.

Byggstart skedde hösten 2017. Inflyttning pågår.

Så förmedlas bostäderna

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

I närheten

Kolla restider

  Gård med pergola

  Alba Lilium har två gemensamma gårdar med planteringar, sittplatser och lekytor, en av gårdarna har dessutom en pergola. Alla lägenheter har uteplats eller balkong samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Standarden är hög med kakel och klinker i badrum, klinker i hall och ekparkett i resten av bostaden.

   Läs mer om byggnaderna

  Ett Bredäng i förvandling

  I Bredäng finns idag stora naturvärden med grönområden, fina stränder och ett starkt levande centrum. Här satsar man nu på nya bostäder, fler skolor och förskolor, mer närservice, fler mötesplatser och parker. Det kommer att göra området ännu mer attraktivt, både för dem som bor här och för dem som ska flytta hit.

   Läs mer om Bredäng

  Alba Lilium är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Hållbarhet och miljö

  Det ska vara lätt att bo miljövänligt och med bra inomhusklimat i en bostad byggd av JM Hyresbostäder. I våra lågenergihus har vi bra isolerade ytterväggar och fönster, värmeåtervinning och individuell varmvattenmätning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp.

   Läs mer om hållbarhet

  Jämför bostäder