JM does not take responsibility for the translation

Våra hyresrätter

JM bygger bostäder för olika målgrupper och utifrån samhällets behov. Sedan 1945 har vi producerat allt från enskilda infill-projekt till kompletta stadsdelar. JM Hyresbostäder startades upp 2013 och är en viktig milstolpe vad gäller JMs satsning på hyresrätter.

Vi tar ansvar för hela projektutvecklingskedjan, från att vi lokaliserar lämplig mark, utarbetar detaljplaner tillsammans med kommunen, projekterar och bygger, till att vi förvaltar hyresbostäderna.

I JM Hyresbostäders verksamhet ingår även att bygga student- och ungdomslägenheter samt tillgänglighetsanpassade lägenheter för seniorer i samarbete med vårt dotterbolag Seniorgården. Med hyresbostäder för olika målgrupper bidrar JM till en nyanserad bostadskultur med ett långsiktigt samhällsengagemang.

Hyreslägenheterna förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm AB.

Hyresrätt med noga utvald insida

Vi är stolta över insidorna på våra hyreshus. Den fasta inredningen har valts ut särskilt av våra inredare utifrån hållbarhet och kvalitet. De genomtänkta planlösningarna ger funktionella och yteffektiva lägenheter med goda möjligheter för förvaring. Helkaklade badrum och moderna kök är ytterligare exempel på varför lägenheterna fungerar under lång tid.

Detta ingår i JMs hyresrätter:

Allmänt: Ekparkettgolv, väggarna är genomgående målade i vitt. Fönsterbänkar av natursten. Persienner finns monterade i fönster samt gardinbeslag.

Kök: Vita luckor med rostfria handtag, bänkskiva i laminat, vitt kakel ovanför rostfri diskbänk. Förberett för diskmaskin och mikrovågsugn.

Hall: Klinker på golv.

Badrum: Klinker på golv och kakel på vägg. Dusch i ettor och tvåor, samt badkar i treor och större lägenheter. Handdukstork, tvättställ och spegelskåp samt väggskåp och arbetsbänk med god förvaring. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Jämför bostäder